Рецепти українських традиційних страв / © www.freepik.com/free-photo
Рецепти українських традиційних страв / © Pexels
помідори чи томатна паста — 2 шт.;
часник, зелень, спеції за смаком.
Зваріть свинину до готовності (близько 40 хв).
Додайте картоплю, нарізану кубиками.
Окремо натріть буряк, моркву та яблуко, злегка обсмажте й покладіть у борщ.
Додайте капусту та томати. Варіть ще 25 хв.
Після приготування борщу покладіть нарізаний часник, а перед подаванням на стіл — зелень.
Рецепти українських традиційних страв
Замісіть тісто з борошна, води, яйця та солі. Залиште на 30 хвилин, щоб відпочило.
Картоплю відваріть, потовчіть у пюре.
Цибулю обсмажте й змішайте з картоплею.
Розкачайте тісто, виріжте кружечки.
Викладіть начинку, зліпіть вареники.
Варіть у підсоленій воді до готовності.
Рецепти українських традиційних страв / © Freepik
Натріть картоплю на дрібній тертці.
Додайте яйце, борошно, спеції.
Смажте на сковороді з олією до золотистої скоринки.
Рецепти українських традиційних страв / © Credits
Наріжте сало, обсмажте його з цибулею та морквою.
Варіть до готовності, орієнтовно 25-30 хв.
Перед подаванням на стіл посипте зеленню.
Рецепти українських традиційних страв
Відваріть гречку, змішайте з обсмаженою цибулею.
Викладіть начинку на м’ясо та скрутіть рулетики.
Тушкуйте у соусі — сметанному чи томатному 30 хв.
Рецепти українських традиційних страв
Додайте спеції та подрібнений часник.
Сформуйте ковбаски, перев’яжіть ниткою.
Запікайте за температури 180°C упродовж 40 хвилин.
Рецепти українських традиційних страв
Розберіть капусту на листя, проваріть їх у окропі 2 хв.
Рис відваріть до напівготовності.
Змішайте рис із фаршем і цибулею.
Загорніть начинку в капустяне листя.
Викладіть у каструлю, залийте соусом.
Тушкуйте на слабкому вогні 1 годину.
Рецепти українських традиційних страв
для начинки: солоний сир — 100 г, або підсмажене сало з цибулею — 100 г.
Замісіть м’яке тісто з борошна, яйця, кефіру або води, солі та олії. Дайте йому відпочити 20 хв.
Розкачайте тісто ковбаскою й наріжте невеликі шматочки.
Кожен шматочок розкачайте у кружечок, покладіть начинку — солоний сир або шкварки з цибулею.
Зліпіть краї, сформувавши галушки.
Опустіть у киплячу підсолену воду.
Варіть 5-7 хвилин після того, як галушки спливуть.
Подайте зі сметаною або шкварками.
Рецепти українських традиційних страв / © Фото з відкритих джерел
Сало натріть сіллю та спеціями.
Зробіть надрізи й вставте туди часник.
Запікайте у духовці за температури 180°C 1 годину.
Дайте охолонути й наріжте шматочками.
Рецепти українських традиційних страв / © Credits
Розчиніть дріжджі в теплому молоці.
Додайте яйце, борошно, замісіть тісто.
Сформуйте кульки, викладіть на деко.
Випікайте за температури 180°C упродовж 25 хв.
Зробіть часникову заправку з олії, зелені та подрібненого часнику.
Змастіть гарячі пампушки пряною сумішшю.
Дональд Трамп / © Associated Press
Путін, Моді та Сі / © Associated Press
Вода. / © Pexels
Куп’янський напрямок / © ТСН.ua